GyulaGyőző Creative Commons License 2021.05.02 0 0 2195

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kéni, látom, hogy vannak itt olyanok,akik benne vannak a témában teljesen.

Fejegységet vadászok 2007-es Corolla Versoba. Sok szempont van, s nem tudom, mi volna,ami minden igényt kielégít..

A hi-tech zene élmény a legkevésbé fontos, elég,ha csak picit szebben szól,mint a gyári fejegység,ezért nem Pioneer az irány,

hanem valami jó minőségű android. Lehetőleg Toyota specifikus, ami tudja a kormányvezérlést, amivel a telefonom összhangban lesz, megy a kihangosítás normálisan,

és a Bt zenelejátszás is akár, de pendriveról normálisan játssza le a zenéket, tehát kezeli az albumokat .RDS rádió, lehetőség szerint menthető rádióállomás nevekkel.

Megy a Waze önállóan,kezeli a tolatókamerámat.  7"-os méret a jó a keretbe, kinézetre pedig nem szeretnék full érintőset, fizikai gombokkal rendelkezzen, s ha lehet 1 potis

on-off/volume gombja is legyen, bár enélkül még tudnék élni.

Ha tudtok javasolni márkát/gyártót, akár itthoni forrást kb 100e Ft-ig, vagy ebay/ali EU raktárból, ami kipróbált, bizonyított, s meritek ajánlani, azért nagyon hálás lennék!

Visszaolvastam vagy fél évet, kerestem Toyota kulcsszóra, de nem találtam semmit, ezért kérdezek!

Győző