Törölt nick
2021.05.02
|
|
-1 1
2381
|
Hát mit mondjak... ez tényleg olyan nagy probléma? Én az Aréna megnyitása óta vagyok bérletes, de egyáltalán nem zavarna, ha pár meccsig a galériáról kéne szurkolnom a csapatnak. Egyébként ezt a jelenséget az élet több területén tapasztalom - sajnos jelenleg több témában is -, hogy az emberek nem bírnak még csak átmenetelileg sem a megszokott komfortzónájukból kiszakadni. Ez pedig jólétet, elkényelmesedést, és elkényeztetettséget mutat. Csak egy példa: jelentkezik valaki egy munkára, megmondja milyen anyagiakra van igénye, erre be van ajánlva neki a kért igényhez képest 50%-kal (!!!) több, lélegzet eláll, aztán amikor megtudja, hogy szombaton fél napot is kellene dolgozni, akkor hirtelen meghátrál, mert az eddigi életéhez képest ez egy új dolog lenne. Szóval elképesztő, hogy bármivel kapcsolatban is, de a megszokott komfortzóna az uralkodó. Mindenki ismer engem, tudja a lehetőségeimet, mégis olyan ember vagyok, aki tud alkalmazkodni új dolgokhoz, nem nyávogok, hanem próbálok együtt élni azzal, ami kötelezően új, és úgysem tudok mást tenni. Főleg, ha csak ideiglenes dologról van szó, akkor meg még inkább el kellene tudni fogadni a változásokat. |
Előzmény: Hajráfalco (2360)
|
|