james69
2021.05.02
|
|
0 0
73491
|
Sziasztok!
Érdekes dolgokat olvas az ember itt gépvásárlás ügyben nekem oleo mac 730 T fükaszám van mint nagy márka nem mai gyerek a mai napig müködik szerelve még sosem volt még a benzin cső se lett cserélve ellenben kicsike ezért vennem kellett nagyobbat 1ha gyümölcs meg 2ha szőlőhöz minden megoldást drágának találtam majd vettem egy mindegy mi a neve kinai fükaszát praktikerben kezdeti problémák melegen nem indult ( jóval a bejáratás után) aztán 1 szer csak pikk -pakk besült szétszedés után szembesültem a dugattyu csapszeg rögzitésére használt félbe hajtott drót szorult a dugo meg a henger közé ez 43 cm3 gép volt alapból majd vettem rá egy 52cm3 hengert ,dugot karbit utána kellett állitani ennyit erröl majd a piacon egy ismerösöm ilyen ģépeket árul szólt nem -e venném meg csak a motort magába demon fajta mert nem merik megvenni új volt csak a vezeték volt leszakadva alkalmi vétel volt késöbb vettem hozzá mindent ez megy állandó jelleggel 3mm damillal garden 130mm fejjel piacon beszerezhetö én megvagyok vele elégedve 6-7 éve megy nálam nem kimélve fűrész tárcsával most meg szereztem rá egy kapa egységet azzal is ment már igaz a benzin csöveket évente cseréltem de jobb helyröl szerezve tartósabb.Használattal kapcsolatban én nem szoktam megállni amig kész nincs csak tankolás miatt az is igaz nem megy mindennap 8 órát de bátran merem ajánlani mindenkinek aki nem akar 200 ezreket fizetni fükaszáért.Jó minöségü olaj a benzinbe én 40 es keverékkel használom a szöghajtást zsirozni kell és megtakaŕitom zsiroldoval befujom majd sterimoval lemosom aztán ugynéz ki mintha most jött volna ki a blotbol némelyik zsiŕolďó elég agressziv sokáig nem kell rajta hagyni mert meg mattul a müanyag és megmarja az alucsövet foltos lesz. |
|