Stöki Creative Commons License 1999.11.03 0 0 47
Üdv mindenkinek, akinek még nem köszöntem.

Illegál,
add át üdvözletem Faceman cimboráéknak is. Nemrég Óbudára költöztem, majd valamikor bemegyek dumálni velük.

Fabika,
az összejövetel ellen semmi kifogásom. Állítólag pénteken lesz egy ex-kandós buli, szándékozom odatolni a kélem. Ha Te is odaugrasz, találkozhatunk. Idézek a levélből, amit a minap kaptam:

"A bulit november 5. estejere szervezzuk. A helyszin: a Marvanymenyasszony etterem pincehelysege. Cim: Bp. I. ker. Marvany u. 6.
Megkozelitosegi lehetoseg: a Moszkvától 18-as villamossal két megálló a Déli pu felé, Matáv székház mellett el kell menni, balra fordulni,
következő utcánál jobbra 50 m. A buli kezdete : 18.30h. Kerunk benneteket, hogy meg egyszer erositsetek meg, hogy eltudtok-e jonni (lehetoleg november 1-ig). Akik most latjak eloszor a meghivast, azoktol is kerunk visszajelzest. Ha tudtok meg olyan embereket, akiknek a cimet nem latjatok a listaban es eltudjatok hivni, kerjuk, hogy tovabbitsatok reszukre ezt a levelet. Kb.
40 fore foglaltuk a helyseget.
Mindenkire feltetlenul szamitunk!"

Hát akkor, ezúton szólok mindenkinek. A szervező emiljét elküldöm, aki kéri (az én emilem: Gabor.Stockert@generali.providencia.hu)

Kandó rulzik 4ver!