Mr Spock Creative Commons License 1999.11.03 0 0 0
Kedves dide,

Kinek milyen foglamak jutnak eszébe, amit ma másként látunk mint rég?

Erdekes topicnak latszik. Kivancsi vagyok mi lesz belole. De nehez, mert az emberek tobbsege nem szivesen ismeri el, ha fontos dolgokban velemenyt valtoztatott. De lehet.....majd meglatjuk....

En sem emlekszem sokra. Arra specifikusan emlekszem, hogy fiatalabb koromban elleneztem a halalbuntetest, amit ma nem ellenzek. Szinten fiatal koromban ateista voltam a szo szoros ertelmeben, amit kesobb (meg mindig fiatalkoromban) atvaltoztattam egy "nem tudom" allaspontta (tobben meg mindig ateistanak tekintenek, de nem gyozom magyarazni az alapveto kulonbseget, tobb topic-ban ez mar megjelent).

Ez a ketto jutott hirtelen eszembe, ha lesz tobb akkor ideirom.

Egyebkent ezzel kapcsolatban volt, meg mindig van egy nagy vitam egy baratommal (nem az interneten). O egy csomo alapdologban valtoztatott velemenyt, alapallast, es meg mindig, pedig mar 50-es eveiben jar. En, tobb dologban elvhuseg hianyaval vadolom. O ragaszkodik ahhoz, hogy egy ertelmes ember mindig tud valtoztatni. Ami elvileg ugyan igaz, de gyakorlatban nehez elkepzelni, hogy mondjuk 30 eves korra, alaptemakban valakinek meg mindig ne legyen egy kiforrt, informalt velemenye. Mit gondolsz/gondoltok?

Gabor

Előzmény: didé (-)