Kalman-92 Creative Commons License 2021.04.29 0 0 27115

Üdvözletem mivel használtan nem sikerült dupla falu edényt találnom, gondolkodtam alternativ

megoldásokon is mind pl a hűtőláda, de végül is beszereztem egy elektromos leves melegen tartót

((eddig azt se tudtam ilen is van )) ez mondjuk annyival jobb hogy a termosztáttal szabályozva

nagyjából állandó hőmérsékletet tart.

Kérdésetekre pedig ,hogy mire is szeretném ezt használni. Dekokciós malátázáshoz ,hogy amikor

az 1harmad részt főzöm a maradék kihűlés nélkül pihenhessen.

Azt még mondjuk nem tudom mivel próbáljam ki elsőként az újdonsült szerkezetemet.

Habár az eljárás az erősen maláta központú pl stout porter söröknek kedvez mégis inkább

egy rozssörön gondolkodtam , erre még alszom egyet, de ha van ötletetek szívesen meghallgatom.