Williams 3-13 Selby: nem hittem e sima eredményben, Selby nagyon jól játszik egész vébén, de Williams is alkotott maradandókat e vébén.
Sajnálom, hogy nem lett szoros, ez van, viszont Selby nagyon magas esélyes a vébén.
Bingham 13-12 McGill: azt hittem az előző körös "mámor" miatt egy körülbelül 13-7 lesz Binghamnek. 10-7 volt McGillnek, aztán 12-10 Binghamnek.
Sajnos az első 2 szakaszt nem nagyon láttam, mindig a másik asztalt néztem, de végig nagyon breakerős mérkőzés volt.
Ha Higgins nem vigyáz, hamarosan McGill lehet a világranglista alapján a skótok elsője.
Wilson 13-8 Robertson: ez számomra nagyon meglepő, hogy ennyire szét tud esni Robertson. 5-2-je volt, aztán ő 3-at nyert, Wilson 11-et.
Korábban írtam, hogy volt ilyen, hogy Robertson erősen kezdi vb-t, szezonja is remek, aztán jött valaki, aki megállítja.
Ez most Wilson volt.
Wilsonra nagyon érdemes figyelni, simán lehet, hogy idén eljön az ő ideje.
És ami érdekes lehet a jövőre nézve: a Williamstól ellesett, falról bolyra ragasztunk kezdőlökés mennyire lesz gyakori??? Ronnie átvette, Robertson is kezdett így (8-8-nál, állást is hagyott Wilsonnak, ki beköszönt egy 133-mal), Higgins is, Allen is szerintem. Érdekes lesz.
Utolksó negyeddöntő: Murphy 10-6 Trump: kellemes meglepetés Murphy játéka, nagyon kellemes meglepetés!
Nyilatkozta, örül a nézőknek, mert kicsit depressziósnak érezte magát. Neki egyértelműen jót tettek a nézők.
Remélem befejezi Murphy a munkát, eddig perfect match snooker-t játszik.