DAVE GAHAN 1.
2021.04.27
|
|
-2 7
2276
|
A beoltottak nem tudnak úgy megbetegedni, hogy kórházi ápolás legyen a vége? Ez egy baromság már ne is haragudj, főleg, ha még csak az 1.oltás van meg. Amit Godemperor is linkelt 2. oltás után még kb 2 hét akkor tekinthető nagyjából igaznak ez az állapot. Munkatársnőm plusz férje 2 hete csütörtökön kaptak 1. oltást (sputnik) férje kövi héten szerdán melóban rosszul lesz, kórház. Alapból enyhe gond volt veséjével, de nem tudott róla mert 10 éve nem járt orvosnál. Kivizsgalták eljött a vesebaja, mert a covid kihozta neki. Pozitív lett a tesztje a hölgynek negatív a háztartásban velük lévő anyósnak pozitív de ő relatíve tünetmentes. Lehet persze hogy benne volt és ráoltottak ez bizonyithatatlan, mert ugye basznak tesztelni a számok a lényegek. Szóval simán lehet fertőzött, aki 1. oltott , aki 18 év alatti nem oltott is simán meg persze én is aki nem vagyok beoltva. Ennek ellenére ők mehetnek meccsre én nem! Arról miért nem beszélnek, hogy pl a németeknél negatív tesztel amit ingyen osztogatnak itthon meg 3000 Ft azzal te is mehetsz eseményekre. Ausztriában a cégeknél is kapod az ingyen tesztet 1 hónapra csomó maszkot, gyógyszertárban az egészség kartyaddal havi 5 tesztet ingyen kapsz stb... Lehet atestem rajt én is tavaly novemberben de nem volt teszt, vettem 1 gyógyszertárit az nem mutatta az ellenanyagot, de lehet sejtszinten megvan csak azt itthon nem csinálják meg rohadt drága is lenne. Anyám átesett rajt, pozitív pcr, neki is megcsináltuk neki mutatta a teszt az antitesteket, augusztusig érvényes a kártyája, hogy utána mi lesz nem tudni, vagyis csinálhat 11000 Ft ért tesztet ha oké akkor 3000 új kártya, de fogalmuk sincs hogy valójában meddig mutatható ki immunitás akik átestek rajt. Szóval aki egészséges de nem akar 1 nem kötelező oltással élni az csessze meg magát.lesznek itt még érdekes dolgok. HAJRÁ FALCO! |
|