Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -9 0 2185

Igen, a depresszió valóban betegség. De nem mindegy ez milyen okból alakul ki, mármint számomra az elfogadottsága nem mindegy. Mert ha abból, hogy valaki nem tudja tolerálni azt, hogy a korábbi komfortzónájából egy rövid időre kimozdul, akkor már ne haragudj de az nem betegség, hanem nincsen fegyelmezettsége, toleranciája a dolgok iránt. És ez igenis fegyelmezettségen és értelmen múlik, mert ha ez nem így lenne, akkor én már nagyon régóta depressziós beteg lennék, de nem vagyok az, mert Édesapám mindig azt mondta nekem "mi kemények vagyunk, soha nem adjuk fel, és nem szarunk be semmitől".

Akik mínuszolták ezeket a gondolataimat azok egyértelműen olyan emberek, akikre vonatkozik az, amit szintén Édesapám mindig mondott nekem "A társadalom nagy része fegyelmezetlen". Utálják az emberek a fegyelmet,  a nők meg főleg, többségük spontaneitásra vágyik. Most meg "szenvednek" egy éve.  Én miért nem?

Miért, mi tartozik erre a fórumra? Gaspernek a "múltkori" kilenc nyilasa után az idei első három nyila szintén hibátlan volt. Van Gerwen egyszer egy kilenc nyilas után rögtön a következő körben eljutott 8 hibátlan dobásig. Nekünk talán sikerül majd a két hibátlan leg is. De ha 10 vagy 11 "nyíl" kell az újabb sikerhez az is jó lesz, a lényeg, hogy a szezon végén egy újabb sárga csillagot tudjak majd magamra tenni.

Előzmény: Godemperor (2184)