Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -10 0 2183

Tudod mi a bezártság? Az, ha valaki mondjuk súlyosan beteg, és nem tud kimozdulni otthonról. Vagy ha mondjuk háború van, és korlátozva van mikor lehet kimenni az utcára. De az nem a bezártság jelensége, hogy nem ülhet fel a repülőre, vagy nem mehet koncertre vagy éppen Falco meccsre. Bárhová el lehet menni kirándulni, sétálni, sportolni, gyerekkel meg Balatonra is lehet menni. Én is ott töltöttem a gyerekkoromat nyaranként. Ja, hogy ezek a lehetőségek már nem elegek manapság? Senki nem azt mondta, hogy a következő 10 évben ez vár ránk, de nem hiszem el, hogy egy-két évig az ember ne tudná tolerálni mindezt. A depresszió akkor alakul ki ilyen esetekben, ha az embernek nincsen tűrőképessége, fegyelmezettsége, toleranciája. Ebben az esetben valóban szenved, de ugye az ilyeneket nem kell sajnálni? Hadd büszkélkedjek már azzal, hogy szerencsére én ilyen nevelést kaptam, amit ilyen helyzetekben nagyon jól is tudok alkalmazni. Nekem például az is nagyon jól jött, hogy egy hónapig zárva voltunk, mert volt fontosabb dolgom is.

Előzmény: Godemperor (2182)