Törölt nick
2021.04.24
|
|
-11 4
2181
|
Remélem ezt csak viccnek szántad - bár annak meg nem az - , hogy azért haltak meg emberek, mert elmaradtak a korábban megszokott szórakozási lehetőségeik. Nekem is vannak ilyenek, de ha valaki nem képes ilyenkor a fegyelmezettségre, az elfogadásra, a megértésre azt egyáltalán nem sajnálom, mert az nem érett az életre. Egy ismerősöm is nyafogott, hogy nem tudnak menni nyaralni, mondtam neki én sem, sőt évek óta nem voltam sehol. Erre azt mondta "ki amit megszokott", na ez volt a legcikibb duma ezzel kapcsolatban. Egy másiknak a felesége meg azt mondta, hogy nagyon hiányzik neki már az egyiptomi nyaralások, és már nem nagyon bírja ki. Hát ki a faszt érdekel? Édesapám élete során bárhová mehetett volna nyaralni évente többször is, aztán az egészségi állapota miatt a megyét is alig hagyta el az elmúlt 30 évben, és soha nem panaszkodott, hogy milyen peches ember, hanem fegyelmezetten tudomásul vette. Na ez hiányzik ebből a nagyképű, önbizalomtól duzzadó társadalomból (nyilván egy részéről beszélek)! Ebben a helyzetben csak az emberek egészsége és munkahelyeik megtartása érdekel , egyéb dolgokkal kapcsolatos nyafogások nem. Bár nekem nincsen gyerekem, de senki ne mondja, hogy egy gyereknek nem tök mindegy, hogy a tengerben vagy a Balatonban fürdik. Hogy 2000 vagy 200 km-re nyaral valaki. Legyenek az emberek szerényebbek, húzzák már össze magukat jobban, ezt üzenem a tehetősebb értelmiségnek, és azoknak a nőknek, akik mellett gazdag férj áll. |
Előzmény: Kommentszekció (2179)
|
|