MickeyKnox Creative Commons License 1999.11.01 0 1 42
Hello Mindenki!

Mashogy kepzeltem el, es mashogy latom most egy ev utan. En mondjunk Kanadaban vagyok, de nagyjabol ugyanazok a dolgok. Mivel sokan csak alomorszagnak allitjak be, par szo errol (termeszetesen tudom a jo dolgokat is!)
- Szoval egy atlagos kereset 2000-2500CAD, aki ez folott keres, az mar a kozeposztaly kozepe, felso resze. Nos ebbol, ha nem elsz mar kb 15-20 eve itt:
- havi 400-tol akar 1000-1200-ig a lakas berlete vagy a reszletfizetes. Ha sajat a lakas, legalabb havi 400 a rezsi, ennel olcsobban a kajat se nagyon uszod meg 2-3 szemelyre. Kocsi, szorakozas, stb... Ami fontos: megnonek az igenyeid, ugy, hogy szinte eszre sem veszed. Sajat pelda: otthon koleszoskent mindent kiszamoltam, neha inkabb nem mentem sehova, itt szemrebbenes nelkul kifizettem tegnap a 82 CAD-t az Elton John koncertért

Megvaltoznak az emberek is, de errol szo van az Emigransok, idegenbeszakadt honfitarsak ! topicban.
A topic cimere valaszolva: Nekem momentan csak penzkereseti, es kirandulasi lehetoseget (imadom a hegyeket!), mivel nem tetszik ez a felszines (kivulrol emberkozeli, amugy meg mindenben anyagias) tarsadalom. Lehet vitatkozni, ez az en velemenyem...