Korrepetálásra megkérheted esetleg a közeli iskolákat, hogy a faliújságjukon, vagy a hirdetőtáblán (ha van ilyen) elhelyezhesd a kis plakátodat.
Nem minden tízemeletes ház szegény (Óbuda, Rómaifürdő) tehát az is befolyásolhatja, hogy merrefelé van az a kisvállalkozás. Nem minden kertes gazdag (Rákospalota).
És általában jellemző, hogy pl. általános iskolások nem fognak keresztülutazni a városon, hogy korrepetáltassanak. Ha azzal áldott meg a sors, hogy egy lakótelepen laksz, akkor ha megszakadsz is, a legtöbb kuncsaftod a lakótelepről fog jönni, még akkor is, ha máshol szórod a lapokat. Ugyanez vonatkozik a kertvárosra. Ezek amiket mondtál, olyan helyi "kisközösségi" dolgok, szerintem ne sokat vacillálj, szórd azokat a lapokat a környéken, akárhogy néz ki.
Másik ami szerintem jól jöhet: hirdess a helyi lapban. Kerületenként változó, de általában olcsóbb, mint az Expressz & társaik.
Ja... Én mondjuk Budapestben gondolkodtam...
Szerintem egyébként a postaládába dobott szórólapok nagyobb hányada a kukában végzi olvasatlanul. Ha meg az ajtóra ragasztod, a gondnok letöri a kezedet, ha meglátja (de én is, ha a miénkre mered )