Törölt nick
2021.04.18
|
|
-2 3
2056
|
Én is kiegészíteném még a gondolataimat egy érdekességgel. Négy olyan játékosról van szó, akik a Bundesligából érkeztek hazánkba. Curry a Bonnban kiegészítő ember volt, és nálunk sztárjátékosnak számított. Subotic szintén hasonló szerepet töltött be a Bonn csapatában, és most Szolnokon ő számít sztárlégiósnak. Anderson tudjuk milyen számokkal érkezett a német pontvadászatból, és sajnos nem vált be nálunk. Simons szintén a Bonn csapatában játszott korábban, és amikor ellenünk láttuk biztosan sokan elfogadtuk volna őt, aztán most Körmenden elég nagy betli. Szóval azt gondolom a szurkolók most egy új dolgot tanulhatnak meg végérvényesen , mégpedig azt, hogy nem szabad a számok alapján megítélni az érkező játékost, akkor ha az egy erősebb bajnokságból jön hozzánk. Erre én is figyelni fogok ezentúl, mert sokszor beleestem én is ebbe a hibába nyaranként. Semmire nincsen garancia, de nézve a tendenciát talán a legjobb "buli" az, ha erős bajnokság viszonylag erős csapatából kiegészítő -10-15 perces - játékost tudunk hozni. Egyébként Barac is ilyen volt a Nymburkban. |
Előzmény: falco Man (2055)
|
|