mirach Creative Commons License 1999.10.29 0 0 151
Udv Mindenkinek!

Alabb mar van egy GDF-es topic, de ott az foleg vitatkozos. En az iden kezdtem a fenti intezmenyben tavoktatas szakon. Ezen topic celja az lenne, hogy osszegyuljon itt egy-ket emberke, aki szinten ezen foiskolat nyuvi, legyen az nappalis vagy tav-os, elso eves vagy vegzos. Egyszeruen csak ugy gondoltam, hogy a neha felmerulo kerdeseket, problemakat a sulival kapcsolatban jo lenne ha meg tudnam beszelni valakivel. Talan itt sikerul.
Mindjart van is felelmem. Eppen ma hallottam, hogy hat bizony nem nagyon szeretnek ebben az iskolaban diplomat adni az embernek. Foleg a tavoktasban resztvevoket vagdossak kifele, mint kisnyulakat. Nem tudom ez mennyire igaz, de ezt latszik alatamasztani az a teny, hogy amikor a hirdetotablakon latom a vizsgaeredmenyeket...hat, a negyes az ritka mint a feherhollo, a harmasokbol keves van, es a ket legalso jegybol meg egy csomo. Ennyire szivatosak a vizsgak, vagy ennyire nem tanulnak az emberek. Szoval, Ti, akik mar benn vagytok esetleg regebb ota, hogyan latjatok ezt. Van esely a diplomara?

mirach