Riasztottam a táblahordozókat, máris hozzák Villám Zsunak és Időgépnek a táblát. (Ha ez ez így megy tovább, nagyon el fognak fáradni a cipelésében. :))
Amúgy Anikó, neked is kijár ez a kártya, hiszen jelenleg második vagy a csoportodban. Nem értem, hogy miért vagy elkeseredve. Annyi baj legyen, hogy a Kairó bajnokságon nem tudsz részt venni! Egyébként meg nem értem, hogy egy második helyezés a csoportodban miért nem elég arra, hogy a Kairóban játszhass?
Nekem nem jó a taktikám, de csak most jöttem rá. Reggel még félálomban játszom le a kiírt meccset, a kávé kortyolgatása közben. Ráadásul mindig éjfél után fekszem le. Van úgy, hogy még a kérdést is rosszul értelmezem, Ma is így jártam, ráadásul két kérdésnél. Ennek ellenére 1 ponttal nyertem, de ez nem jelent semmit. A partnerem még nem játszotta le. Az ellenfeleim sokkal fifikásabbak. A tegnapi ellenfelem is este 9 óra körül játszotta le a meccset.
De én vagyok a hüle, mert reggel mindig kíváncsiságból bemegyek a labirintusba, és ha már ott vagyok, nem tudom megállni, hogy ne játsszam le a csatát. Meg aztán Időgép és Villám Zsu is reggel szokta lejátszani a mérkőzést, és én is túl akarok lenni rajta. De eztán másképp lesz. :) Persze, lehet, hogy az ég világon nem fog jelenteni semmit.
Majd eldől, vagy én dőlök ki. :)