UBul Creative Commons License 1999.10.29 0 0 3724
kritikai realizmus van... csak elfogultsag is :)

azt mondod cseng rajzai jobbak mint a filmbeli realizalodas? igen. tenyleg jobbak. viszont nekem megis ugy tunt, ha kimerevitenenk akarmelyik kepet a filmbol, az akar festmenynek is beillene. nem csak a beallitasokrol van szo, de a szinekrol, az alakokrol stb. persze uazok a dolgok festmenyen hihetobbek, faszabbak mint filmen, ahol aztan a sok csocsalo csak annyit jegyez meg, hogy tul sok a szin (mozart egyik darabjarol is asszontak, tul sok benne a hangjegy ;) .

a kromurhajok nem eleg koszosak... tenyleg nem, mert itt meg volt ki tiszticcsa oket :) koncepciozus a dolog, persze szerinted ez is csak alibi. lehet. szerintem nem.

igazad van, meg lehet ideologizalni, hogy miert is JO ez a film is, mint a tobbi harom, es helyenkenk en is ugy erzem, csak a GL iranti tulzott bizalmam (ami bizonyara f@sszopas kozben alakult ki ;) miatt probalom meggyozni magam, es masokat, hogy khiraly dolgot kaptunk megint. titkon ott lapul belul a mondat, hogy hmmm... nem ezt vartam. de baszod, lucas sem azt kapta amit vart, kulonben nem csinalt volna specialedition-t. senki sem kapja azt. viszont emellett ez a film KVA jo lett. nem olyan mint amilyet vartam, de megis jo. es en a helyedben megvarnam a masik ket filmet a lucas folotti itelkezessel. ennel a trilogianal ugyanis lucas tudta hogy harom film lesz, es ez alapjan irta/irja a forgatokonyveket is.
nem ugy mint a szent trilogianal, ugye.
igaz, itt is probalt egy reszbe egy zart tortenetet nyomni, de rovidlatas lenne kijelenteni, hogy nem alapozta meg a masodik reszt. jarjart meg lehet nem szeretni, es lehet orulni, ugyanis be fog halni.

nekem bejott jarjar. biztos ez is GL f@sza miatt van, dehat mit csinaljak. ami nem jott be az a dzsiza~DV parhuzam, dehat lucas ezt sem "ugy" gondolta. legalabbis most ezt mondja. nekem mindegy mit mond, a SW tortenetek igy is az en fejemben eltek tovabb, ott is kell feldolgozni. jarjar idiota lett, es nem is akart mas lenni... legalabbis most meg. lesz o meg dramai hos, lesz itt meg onfelaldozas :)

egy dologtol felek csak a kovetkezo reszt illetoen, es az a szerelemi szal. merthogy gl-nek ahhoz annyi a tehetsege, mint nekem a hegymaszashoz. az american graffitiben sikerult a dolog, kicsit meg villogott a birodalomban is, de azota, sajna semmi.

na, udvolet

Előzmény: RIPityom (3723)