én szekálós vagyok, amíg rend nincs. és az elég nehezen következik be :)
hát itt nyüzsögnének, ha nem lennék akkora tapló. már odáig jutottam, hogy nyíltan köpködök köztéren, hogy unszimpátiát kelcsek. meg iszok is, mint a gödény. mivel a hitves kedves lámámnak úgyis k.vára mindegy. bárcsak le tudnám koptatni a csatornaszagommal. de nem megy. a szomszéd is beindult, aztán mondtam neki milyen büdöseket szarok, és mennyire dögszagom van reggelente, de annál jobban beindult. bakker. a férfiaknak tényleg mindegy?
picur ninja, remélem nem rám gondoltál, mert sajnos én olan vagyok, hogy még a lámát sem kenném össze, pedig ő szeretné. montam, hogy elsüllyednék a szégyenemben, ha ffival kezdenék.
nagyon furcsa, hogy senki nem tud kilépni saját bűvköréből, és senki nem kérdezi mi a fene történik velem. már csak az információ kedvéért. senkit nem érdekel, mindenki a saját korlátait ápolgatja szorgalmasan. hát ilyen emberek között tényleg akármit meg lehet csinálni akárkivel, mert senkinek nem fog feltűnni az sem, ami az orra előtt történik. most sírnék, ha tudnék. de nem tudok, csak nyöszörögni, meg inni.