Gratulálok a csapatnak én is! Az első perctől fogva érződött a feszültség a játékosokon, azért ez a "kupavesztes" dolog is rányomhatta a bélyegét a teljesítményre. De az foglalkoztat legkévésbé, hogy látványos volt-e a meccs, erre már senki nem fog emlékezni. Beni nyilatkozatában minden benne volt az idei szezonunkkal kapcsolatban, ennek tekintetében különösen értékes az első kupagyőzelem.
Tanulsága is volt a meccsnek bőven, ezt a stáb a play-off előtt remélhetőleg elemezni fogja, főleg a már-már visszatérő jelenségre gondolok, hogy nagyobb előnyt adunk le - korábban pont Debrecenben volt ilyen. Örülök, hogy ezt most sikerült visszahozni, volt tartása a csapatnak. A kulcsjátékosok közül nem mindenki nyújtott jó teljesítményt tegnap, de jött 1-1 jó megoldás szinte mindenkitől, ami nagyon kellett a végső győzelemhez. Zozónak igaza van, ez tényleg csapatdiadal volt.
Szintén egyetértek a lenti véleménnyel, hogy az igazán fontos a bajnoki cím, ez alapján érhető el a BL indulás is, ami a csapatépítés szempontjából kulcsfontosságú, azt gondolom. Gyuri bá nyilatkozata reménytkeltő, hogy már építik a jövő évi csapatot is. Valamelyikőtök írta korábban, hogy a kupagyőzelem terhet is vehet le a csapatról és nem lesz talán görcsösség a rájátszásban. Én nagyon bízom ebben, jó lenne egy klubtörténelmi all-in. Az első és szerintem egyáltalán nem könnyű lépés ehhez szombaton a Körmend elleni meccs lesz, de nincs kétségem afelől, hogy Gasper és Milos alaposan felkészítik a csapatot.