idooogeep Creative Commons License 2021.04.06 0 0 24

erobika  4 napja
    0 1 15379

Véleményem a következő:

Nincs itt semmi szépséghiba. Vélia játszhatott úgy veled, hogy te közben a kertben voltál. Amennyiben a párbaj kérdések mindig ugyanazok, az aktuális trónon ülő válaszait és reakcióidejét elmentik, és azt párosítják a kihívó féllel. Így a párbaj kérdéseket sem kell lecserélni.

Ennek alapján írtam azt is, hogy a játékk soha nem egyenesben megy, ezért tudok közben elmenni akár kávézni is, Bármennyi idő kimarad játék közben, (persze, csak akkor, mikor a részeredményt mutatja és nem kikkelsz a tovább gombra) nyugodtan folytathatod, mintha mi sem történt volna. Ha élesben játszanál, nem várna az ellenfeled 5-10 percet míg visszaérsz, a rendszer sem adná meg ezt a lehetőséget.  Szerintem mindig a labirintusban előtted lévő játékosok lementett válaszaival és reakcióidejével kell megküzdeni. Én legalábbis így képzelem. Amúgy ettől még robotok is lehetnek a játékban.

Az éjszakai vereséged a következőképpen tudom elképzelni. Sokan vannak éjszakai baglyok. Én is nemegyszer játszottam már éjfél után, persze nem ebben a játékban. Ezenkívül külföldön élő magyarok is játszhatnak, ahol más az időzóna. Természetesen ezzel nem az eredményedet akarom fumigálni, mert az nagyszerű, csupán én erre a következtetésre jutottam. Ami akár lehet téves is.

Előzmény: idooogeep (15378)