idooogeep Creative Commons License 2021.04.06 0 0 19

idooogeep  5 napja
    0 1 15367

Hogyan érdemes játszani:

-Akkor lehet nekikezdeni, ha vannak felfedezés kártyáid. Ebből maximum 30  darab lehet, ha elfogyott 1 darabra 5 percet kell várni. Tehát 2 és fél óra jön össze a 30 darab, ha közben nem játszol.

Én azt a taktikát választom: reggel elfogyasztom az éjjel keletkezett 30 kártyát, ez a csatákkal együtt kb fél óra. Utána 2,5 órát kihagyok amíg újra összegyűlik a 30 darab, majd játék, és ez periódikusan ismétlődik.

Viszont tudni kell, hogy  van olyan kártya is, ha 5 vagy ennél kevesebb  felfedezés kártyád van, van olyan kártya is amivel megduplázhatod a számukat. 5 ből 10, 4-ből 8 és így tovább.
A harmadik lehetőség azt hiszem lehet vásárolni is 1 vagy 2 aranyért is.

-Ha megtaláltad a kijáratot, de még nincs meg a bajnokot kihívó kártyád, érdemes kilépés előtt megkeresni, mert csak így küzdhetsz a bajnoki címért.

-Én a honfoglaló külföldi játékainál azt az elvet követtem (mivel nem ismertem a nyelveket, és mindegy volt mire válaszolok), hogy azokra a kérdésekre ahol 4 választási lehetőség volt, mindig a másodikat választottam, és az esetek többségében be is jött.
Itt még nem próbáltam ki, de figyelem a statisztikát, csak elég kevés idő jut a gondolkozásra. Igy is a válaszaim általában 5 másodperc alatt vannak, de sokszor még ezzel sem megyek semmire.

Most majd megkérdezem a fórumon, hogy itt is vannak-e robotok,mint a Honfoglalóban, de szerintem vannak.
Nagyon sokszor játszom 3-4 névvel, azok meg nem valószínű, hogy bármikor itt vannak, tehát valószínű a gép robotot ad ellenfélnek.

Egyelőre ennyi volt...

Előzmény: idooogeep (15366)