idooogeep
2021.04.06
|
|
0 0
9
|
Így indult:
idooogeep 2021.03.27 0 1 15323
Párhuzamos világok ugyancsak léteznek.
Ma kellett volna Mester szerint ünnepséget ülni a napló megalakulásának 18. évfordulója tiszteletére. Az előkészületek közben benéztem egy régi naplóba, (Honfoglaló új verziója)ahol egy játékostárs új játékot ajánlott a Honfoglaló helyett. Bele is néztem regisztráció 3 perc alatt, és máris egy másik, párhuzamos világban találtam magam. Itt ember ember elleni küzdelem zajlik ( bár lehet, hogy ott is vannak robotok, ez még számomra nem derült ki) Feltehetően egy labirintuson kell keresztül jutni- még a végkifejletet nem tudom, mert másfél órája küzdök, és még azt sem tudom meddig jutottam. Az előre haladáshoz felette kérdésekre kell válaszolni, és vagy győzöl, vagy veszítesz az ellenfél ellen. Itt is különböző akadályok leselkednek, de jutalmakat is lehet szerezni. Egyelőre még számomra az egész áttekinthetetlen, most épp egy láda kinyitására várok( 5 perc várakozás). Később majd még jelentkezek, és Mester ígérete szerint az elmaradottak is pótlásra kerülnek. Ha valakit érdekel közületek, legyünk harcostársak. Úgy tűnik jó szórakozás lesz.
trux77 2 órája 0 0 16299
Hasonló kvízjátékot ajánlok: https://www.kvizlabirintus.hu/ |
|