Kedves Dóri,
Szerintem a matrac próba elengedhetetlen, természetesen ez most a jelenlegi helyzetben nem lehetséges. A tapasztalatom szerint, ha azokat megtaláljuk amik nem megfelelőek, már közelebb kerültünk a megoldáshoz. De tudom nem ez volt a kérdés, hogy melyik a nem jó, hanem a tökéletes keresése, kiválasztása. A matrac kiválasztás egy összetett dolog, rengeteg technikai információ rejti azt amit érezni kívánunk, egy hab sűrűség egy megadott keménységgel sokszor a zónák hatására nem egy egzakt megfogalmazható kényelmet adnak. Sőt a felhasználó, testsúlya, alvási és egyéb életszerű szokásai is meghatározóvá válnak egy matrac ajánlásakor/kiválasztásakor.
A felvázolt helyzetre rugós matracokat javasolnék, akár egy papa-mama oldalas matrac is megfontolandó lehet. Azt mindenképp érdemes tisztázni, hogy, ha egy strapálhatóbb, ülős, tv nézős matracunk lesz, az valamivel keményebb lesz az oldalfekvésre kinézett matracnál, ezért a kritériumokat is jobban át kell rágni a szakkereskedésében.
Szeretnék egy kis ízelítőt ajánlani, az egyik prémium kategóriából:
Gyorskeresés - GigaMatrac Factory&Outlet. Matrac, ágykeret, ágyrács outlet
Ezekből a matracokból biztos, hogy meg fogja találni a megfelelőt, de melyik az...
Van egy segítségünk is, ez egyértelmű információt fog adni a megfelelő alátámasztásról, keménységről, de tényleg:
Tanácsok - Matraccal kapcsolatos érdekességek, információk, matracos - Xsensor Reveal Technology - GigaMatrac Factory&Outlet. Matrac, ágykeret, ágyrács outlet
Ha nem is a tökéletes megoldást, de az oda vezető utat sikerült felvázolni, akkor szerintem jó úton vagyunk!
Tisztelettel:
Gigamatrac online szaktanácsadás
www.gigamatrac.hu