"El kell hogy keserítselek, söt az összes többi cimborádat, akik böszen kardoskodnak a MESE szó környékén."
hadd vegyem magamra. elkeseritettel. de tenyleg. egesz szomoru lettem, most, hogy megmondtad a tuttit, es tisztaztad nekunk, hogy ez igazabol nem is mese. mar konnyezem is :))
"elsörban: SCIENCE FICTION"
valszeg ezert nem ismeri el sci-fi-nek egyetlen veresszaju (hardcore) sci-fi rajongo. ennek ellenere egyetertek veled. szerintem is sci-fi. vagy ha nem is az, de megreformalta a sci-fi filmek mufajat.
" Obi-wan mint tanítómester, Han Solo mint csempész... Darth Vader - az ürhajók megjelenése mind-mind HIHETÖ"
jartal mar fizikaoran?
"Mert számomra
a Halálcsillag teljesen reális; "
az szomoru. ha szerinted a halalcsillag, es a 17" os monitor kozott parhuzam van, akkor el vagyok keseredve. most mar tenyleg.
" a fénykard abszolút elképzelhető; "
persze. mert ezexerint tenyleg nem voltal meg fizikaoran. a feny ugyanis nem all meg es fordul vissza masfel meter utan. de sebaj.
" az Erövel sincs semmi bajom (7Szamuráj-megérzés, nézz csak utánna... :) "
nekem sincs. ettol fuggetlenul hiba lenne hinni benne. ha ilyen hardcore fan vagy, akkor miert is nem tecccik neked az EP-I?
a W98 meg nem hinnem hogy osszevetheto a birodalom eljovetelevel, bar van benne valami.
"Ezzel szemben az SW-E1... hagyjuk. "
miert is? ha legalabb egy dolgot irtal volna, ami nem jott be... de igy!
a legutobbi forumos filmnezesen (tegnapelott asszem), volt szerencsenk gyerekek kozott nezni a filmet (du. volt, ugyhogy viszonylag sokan voltak a kisebb emberkek), es meg kell mondjam, ugyanazt a csodalatot lattam a szemukben a film utan, mint amit en ereztem anno.
sebaj. neked nem jott be. nem nagy veszteseg a vilagnak :)