Hát körülbelül azt, hogy ő most sokakkal szeretne megismerkedni, lányokkal, fiúkkal, most kezdi egy bizonyos módon felfedezni a világot, és ilyenkor lehet, hogy sokkal jobb, elsősorban neki, ha nincs fix kapcsolata, szabadabban változhat. Míg ha van egy fix kapcsolat az automatikusan, hacsak picit is, de korlátozza a szabadásgot, akár ha csak az időt veszzük, a teret, a másokkal való ismerkedést.
Persze ezt hivatva lenne pótolni a kapcsolat újszerűsége, kihívásai, meglepetései (:-)), de azt hiszem, hogy a mi esetünkben az előbbi áll fenn, miszerint ő most egy felfedező, akinek menni kell az úton. Na ez jó hülye hasnonlat, de kb. erre gondolok. És akkor el kell engendem, hogy mindent feltárhasson, aztán ha mindent jól megnézett, akkor majd találkozunk és jót beszélgetünk, barátkozunk, stb., stb.
Nem arról van szó, hogy én zárnám kalitkába, hogy zavarna ha elmenne és másokkal találkozna, nem ilyen konkrét akadályra gondolok, ezt soha nem tenném, illetve próbálom magamban leépíteni az ide vezető hangocskákat. Sikerrel egyelőre.
De néha a puszta létem, úgy érzem korlát neki. De zt vele még nem beszéltem meg, úgyhogy ez itt mind csak teória. :-)