virágszív
2021.03.25
|
|
0 0
66924
|
Sajnos nem tudom. Állítólag van ritkán ilyen szövődmény és pont ennek elkerülésére csöveztek be az előző műtétnél is. Akkor 6 nap volt, most 10 napig szánták nekem ezt a "csöves" sorsot. De amikor majd hétfőn kiveszik, most rá fogok kérdezni, hogy mit tehetek annak érdekében, hogy mégegyszer ez ne fordulhasson elő, mert elég necces volt. A januári műtét óta nem menstruáltam, és ugyan már februárban is voltak tüneteim, de azt hittem felfáztam, és antibiotikumot szedtem, az meg elnyomta a dolgot. /Ezt el sem mertem mondani, mert így utólag nagyon hülye voltam.../ Aztán most megintt megjött volna, csak most már nagyon nagy fájdalmaim voltak. A méhem nagyobb is lett, és pangott benne a cucc, gondolom már attól volt hőemelkedésem. A műtét napján még nagy nehezen be mentem dolgozni is, mert azt hittem valami bél bajom van, mert fájt és görcsölt nekem már mindenem a hasamba, csak a kolleginák mondták, hogy higgyem el, nőgyógyászhoz kell visszamennem. És akkor ott már küldtek is a sürgősségire, azok meg este fél 9-re összerittyentettek egy műtéti tímet nekem és már aludtam is... Mikor felébredtem, akkor mondták, hogy sajnos be is kellett csövezniük megint. Mostantól bármim fáj, azonnal megyek az orvoshoz, mert most ezt megjártam rendesen, és meg is ilyesztett. Vége az elbagatellizálásnak, mert csúnyábban is járhattam volna.
|
Előzmény: syssy48 (66923)
|
|