Gratulálok a csapatnak, nagyon jó játék volt ez ma, még akkor is, ha nyilván a Körmendnek jó a 7.hely, és velünk akarnak inkább játszani, mint Debrecenbe menni (mivel a két csapat között nincs eget verő nagy különbség).
Nálam ma a meccs embere Keller volt (és mindkét Körmend elleni meccsen jobb volt, mint Taylor, és ez komoly bravúr), de Bruinsma is megmutatta, hogy miért ő (legalábbis nálam) a bajnokság legjobb légiósa. Örültem Benke Szili játékának is. Andersonnál szerintem nem az a gond, hogy 8-10 pont körüli játékos (még akkor sem ez a legnagyobb gond, ha több pontot vártunk tőle a szerződtetésekor), mivel így is ponterősek vagyunk (nyilván Szolnokon nagyon hiányoztak a pontjai). Nála amit többet várnék az három dolog. Az egyik, hogy jobb százalékkal értékesítse a triplákat, a másik hogy csináljon több olyan betörést, amit ma már végre láttunk tőle , a harmadik pedig, hogy ne üssön buta faultokat.
Most már elég nagy az esély arra, hogy a Körmend ellen kezdünk a playoff-ban. Jó sanszunk lehet, mert egyértelműen jobb a csapatunk. A Körmend egyetlen ( de azért nem reménytelen) esélye, ha az Ireland, Thames, Mócsán, Ferencz, Simons ötösfogatból többen egy meccsen belül elkapnák a triplafonalat. Ha ez nem történik meg háromszor, akkor a mi csapatunk fog tovább menni az elődöntőbe.
Magyar Kupa sorsolás: Szerintem nekünk tökéletesre sikeredett, mert első körben a talán legkönnyebb ellenfelet kaptuk, és örülök annak is, hogy a Szolnok a mi águnkra került. Mégpedig azért, mert ha ők jutnak tovább, és aztán kikapunk tőlük, akkor ezt jobb az elődöntőben, mint újra a döntőben. Ha viszont át mennénk rajtuk, akkor a döntőben már nem ők várnának ránk. Nyilván a másik ágról bárki is kerül be nem lenne könnyű megnyerni a kupát.