A Sporttárs Creative Commons License 2021.03.22 0 4 96855

Nézem a tabellát. A jelenlegi ötödik hely azt jelentené, hogy Szeged vagy Debrecen jön a nyolc között, pályahátránnyal. Ha a Szeged nyerni tud a Tiszaligetben, maradnak harmadikak és mi kapjuk a Debrecent. Papírforma alapján persze a Szeged kikap, a DEAC meg nyer (a Pécs ellen) és akkor ők ketten helyet cserélnek. Szerintem nekünk az eddig látottak alapján kb mindegy, bár Debrecenben egy jó pillanatban tudtunk nyerni az alapszakaszban. Viszont a két lehetséges ellenfél elleni négy meccsünkből három nem ide dőlt el...

A Szeged a szezon meglepetése, ilyenkor sokan tippelik, hogy majd a play-offig tart csak a csoda, de nekem határozottan az az emlékem, hogy ellenük kb semmi esélyünk nem volt. És nem tudom, később mitől lenne... De a Debrecen se nagy boldogság, ha csak arra gondolok, mit művelt Tóth Ádám velünk itthon. :)) Egy szó, mint száz: kevés olyan emlékem van erről a szezonról, ami alapján majd pont most nyernénk párharcot pályahátrányból. És figyelembe véve, hogy a pályaelőny egy csomó hazai vereséggel úszott el, ezért csak magunkat okolhatjuk.

(Aztán persze van az a csoda, hogy mi verjük a Falcót, a Debrecen meg kikap otthon a Pécstől, és mi leszünk negyedikek, de ennél már az is valószínűbb, hogy a rájátszásban nyerünk pályahátrányból valaki ellen. :) )