Törölt nick Creative Commons License 2021.03.21 -2 3 1763

Andersonnal kapcsolatban amit írtál egyetértek, persze nem tudhatjuk ezek közül melyik lehet a legnagyobb igazság. Én sem tudom, hogy az előző csapatában milyen szerepe lehetett, de van egy érzésem, hogy vezérszerepe volt, és neki lehet az való, mint ahogy Govens is ilyen csapatokban érzi jól magát. Nyilván itt is ezt szánta neki Gasper, de nálunk Beni olyan vezér lett (és ez milyen jó !), hogy talán ezzel Okorn sem kalkulált. Hasonló jelenség ez, mint amikor Govens sem passzolt az Albába, amikor ott volt mellette Ljubicsics (vagy idén Turner Vojvoda mellett). Ettől függetlenül ez akkor sem lehet magyarázat a többszöri teljesítményre, mert Andersontól sokkal többet várunk. Valahogy meg kell találnia Gaspernek azt a feladatot Kyan részére, amivel segítheti majd a rájátszásban a csapatot. Persze a dobóformát saját magának kell produkálnia. Majdnem kétszer annyi távoli kísérlete van, mint közeli és középtávoli együttesen. Jól dob középtávolról (csak nagyon keveset) azt például többször kellene csinálnia, hogy betör, aztán hirtelen lefékez vagy visszalép egyet és dobja. Én bízom benne, hogy összeáll az a játék, amiben ő is az elvártaknak megfelelően kiveszi majd a részét.

Jövő évadban viszont nem biztos , hogy hoznék légiós irányítót, inkább Beni mögé egy magyart Németországból. Továbbra is három (viszont minőségi) légióssal terveznék.

Előzmény: splity24 (1762)