Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -6 0 1734

Azért beszélek sokat Édesapámról, mert így tiltakozok az ellen, hogy a celeb világ előbb érvényesül, mint egy művelt ember. Amíg a szombathelyi tv előbb készít beszélgetős interjút egy olyan vendéglátóssal, akinek sok botránya volt, és eszébe nem jut ugyanez egy olyan emberrel, mint amilyen Édesapám, addig bizony sokat is fogok beszélni róla, hogy ne feledjék el. Ha lenne egy olyan mértékegység, ami a műveltséget és az anyagiakat együttesen ki tudná fejezni, akkor Édesapám nagyon-nagyon elől állna ebben a kibaszott városban. Millió emberre kíváncsiak, akik sehol nincsenek hozzá képest, akik azt se tudni honnan bukkantak elő. Az én személyem nem fontos, azt leszarom, de Édesapámmal ezt nem lehet megtenni ! Az egész életemet annak fogom szentelni, hogy akik megbántották őt, azok komolyan szembe nézhetnek majd velem. Kb. egy éve például az egyik ismert fürdőszobacentrum tulajdonos nem olyan hangnemben beszélt vele, ahogy az elvárható lenne (ráadásul milliókat hagytunk nála), utána keményen megfenyegettem, és követeltem, hogy kérjen bocsánatot Édesapámtól, aztán ezt meg is tette.

Előzmény: Törölt nick (1728)