Szerintem nézőkkel sem vernek meg minket 3x Szolnokon, de azért az iszonyat idegesítő tendencia, hogy idén legalább a 10. olyan meccsünk amikor vezetünk 10-15-20 ponttal aztán vagy csinálunk belőle egy szoros győzelmet, vagy kikapunk
Ma is az első félidőben vezethettünk volna 15 pont felett, de ott is felengedtük a Szolnokot, aztán 69-58-nál megint ahelyett hogy 20 ponttal megalázzuk őket, lett 72-72 talán... Óriási figyelmetlenségeket csinálunk a vezetésnél védekezésben, támadásban meg ami rendszert felépítünk azt egymás után 3-4 eszetlen hero dobással elrontjuk...
Én bízom benne, hogy kijavítjuk amikor kell, de szezon eleje óta nem sikerül és ezen múlik az alapszakasz elsőségünk most, mert így kaptunk ki Sopronban, Debrecenben, Kaposváron és ma is
Elismeri mindenki hogy mi vagyunk a legjobb csapat, de azért ezt bizonyítani kell a pályán is...
Anderson kérdésnél meg szerintem nem az a gond, hogy rosszul ment neki, de lássuk be a mai meccsen nem tudott magán helyzetet csinálni egyet sem... Ez inkább aggasztó