Törölt nick Creative Commons License 2021.03.20 -5 0 1692

De jó, hogy te mindent tudsz. Így folynak ki az irodából vagy csapattagoktól vagy szponzortól az infók? Ez elég szomorú lenne, mert ez nem a professzionalizmusra vallana, én viszont bízom abban, hogy profik, tehát ezeken a pletykákon csak mosolygok.

Andersont nem nézte be Okorn, a Bundesliga számai itt is bőven elegek lettek volna, de nem tudja hozni azokat. Ennek több oka is lehet - amit nyilván nem kell elfogadni -, de volt már olyan a futball történelemben is nem egy példa, hogy egy sztárjátékosnak volt egy-két jó szezonja, aztán eligazolt máshová, és ott már messze nem tudta hozni azt a teljesítményt. Körmend ellen még arról írtak többen, hogy Andersonnal mennyivel gyorsabb a játék, és milyen jó, amikor Benivel egyszerre fent vannak a pályán. De hát az már rég volt, kemény egy hete.

Lehet többet érne az, ha a görögtüzezők például csinálnának egy olyan transzparenst, ami Andersont biztatná. Tudom, hogy profi játékos, bizonyára komoly bérezéssel (bár én nem tudom mennyit jelent ez, mint sokan mások, igaz engem nem is érdekel senkinek a keresete, és nem csak a sportra gondolok), de ő is csak érző ember, és biztosan jól esne neki. Dehát a fafejűség félek, hogy ezt nem fogja fel, így marad a görögtűz.

Előzmény: Törölt nick (1686)