Törölt nick Creative Commons License 2021.03.16 -3 2 1561

Pont ezt akartam én is írni, hogy ez elég ellentmondásos vélemény volt részéről. Sőt, még azt is írta, hogy "a Falco kúrvára nem emelkedik ki , sem állományban ,sem a mutatott játékban." Akkor meg miért lenne ciki, ha nem a Falco nyerné a bajnokságot?

Pár reagálás egyes véleményekre.

- Szerintem nem kell feladni az alapszakaszt, mert egyrészt ilyen sportolóknál és edzőknél sincsen, másrészt ebben az esetben a padlóról kellene felállni a playoffra, ami lehetetlen küldetés lenne. Valamint mekkora hőbörgés menne, ha mégis így tenne a csapat. Szóval ezt felejtsük el, a sport nem erről szól.

- A sérülések miatt a kulcsjátékosok valóban most meccsenként 7-8 perccel többet játszanak, de nem hiszem, hogy ezt a többlet időt pár nap alatt ne lehetne kipihenni.

- Bruinsma helyzete különösen érdekel engem. Azt nyilatkozta Gasper, hogy holnap megy (Lake-kel együtt) MRI vizsgálatra. Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, ezért kérdezem csak, hogy ez akkor azt jelenti, hogy eddig úgy éreztük csak kisebb sérülése van és rendbe jön, de mivel nem így lett, ezért következik holnap ez a vizsgálat? Mert , ha erről van szó, akkor ez nem valami fasza.

- Jelenleg én sem tudok sajnos hinni abban, hogy idén még fogunk teljes csapattal játszani. Persze egy-egy alkalommal egy játékos kiesés még nem szabadna, hogy megpecsételje a sorsunkat, de kettő (főleg, ha két kulcsjátékos) hiányzása már eldönthet az ellenfél javára egy meccset, ami pedig lezárhat egy párharcot is sajnos. Persze sérülés nem csak a Falconál lehet (és nem is kívánom, hogy bárhol legyen), de jelenleg nyilván mi látjuk pesszimistábban a helyzetet a jelen állapotok miatt.

Holnap se számítsunk könnyű meccsre, főleg, ha végül csak egy légióssal lépünk pályára (utoljára talán csak Benitez idején történt ilyen), ráadásul a Sopronnak is "élet-halál" kérdés ez a meccs.

Előzmény: Ryland (1558)