Törölt nick Creative Commons License 2021.03.16 -4 6 1544

Ha már egybol szemelyeskedsz, azért kell ahhoz pofa hogy idejossz és a saját legiosaitoknal kihagyod, hogy a legiosaitok milyen csapatokban jatszottak az elmúlt evekben (volt ott Serie A, Bajnokok Ligája, Cibona, Manresa) elfelejted a 2 valogatott és az egyik legjobb U23-as jatekost

Szolnokról meg eljatszani a szegeny gyereket az elmúlt 13 év után, na ehhez pofa kell

Tok elismeri mindenki itt is hogy egy szerethető csapatotok van, de mi rengeteget erosodhetunk azzal hogy nem lesz u23 szabály, bár jelenleg 2 centerunk van összesen lehet hogy a Szezon végéig max 3 lesz...

Sok sikert Nektek és nyugodtan gyere máskor is ha ugyanolyan normalisan szólsz hozza mint a mostani előtt.

sztem nem nagyképűség az hogy nehezen képzelem el hogy bárki megverjen minket 3/3 alkalommal ha teljes a csapat. Ha lesznek serultek ahogy eddig rengeteg volt akkor meg természetesen itthon is kikaphatunk az Olaj, Alba, Paks, Szeged negyestol. Debrecentől én nem tartok annyira. 

Oszinten elődöntőBen jobban is orulnek egy Debrecennek mint sztem egy Albanak, akik bárkire barhol veszélyesek lehetnek

Előzmény: litván80 (1538)