Törölt nick
2021.03.14
|
|
-7 0
1514
|
Én mindkét játékosról írtam már nem egyszer negatív kritikát is. Csak a nagy számok törvénye miatt érdekes, hogy ők vannak leginkább elővéve. Egyébként simán lehet más oka is ennek, bár aki nem érti a társadalmi élet összetevőit (szociológia) az majd megint meglepődik ezen. Szóval tudjuk, hogy egy bizonyos csoportnál a fizikai erőnek lényeges szerepe van. Nos Anderson külsőleg sem az a figura, akit közel érezhetnek magukhoz, szemben például Curryvel (aki nyilván jó teljesítményt is nyújtott), aki egy jóval erősebb testfelépítésű ember. Lake pedig puhány , és ez nem csak mint a csapat szempontjából hátrány, hanem ez a stílus emberként is távol áll ettől a csoporttól. Ha Zozó nem lenne ilyen minőségű játékos, akkor sokkal előbb kikezdenék, mint mondjuk egy Eilingsfeldet. Én például Zolit és Benit triplán kedvelem, egyrészt a játéktudás miatt, másrészt mert szombathelyi srácok, harmadrészt (és ez az ami keveseket érdekel) mert mindketten intelligens fiúk, de ugye ez sem véletlen. Nekem ezért is nagy öröm, hogy a mi csapatunkat erősítik. |
Előzmény: Törölt nick (1513)
|
|