falco Man Creative Commons License 2021.03.10 -10 11 1385

Személy szerint a Keller-Searcy cserét én abszolút elleneztem, de ugye másfél évre leigazoltuk opciók nélkül, akkor azért papíron jó dealnek tűnt, egy biztos pontnak idénre és jövőre is. Sajnos eddig óriási kapufa Keller, de innen tényleg csak felfele mehet. Valóban igaza van Guminak, hogy Lake és Ákos is hasonló stílusú játékosok, de ez nem probléma szerineem, ha ugyanarra használjuk őket. A baj az, hogy jelenleg Lake semmire sem jó És ebben sajnos semmi túlzás sincs.

Milo leigazolasat én előre gondoltam, hogy nem fog működni, sokszor írtam is, de ugye akkor meg Markó volt tervben, hogy marad. Ugy gondolom, ha nincs a Covid és ez a furcsa szezon egy normál szezonban az Evan-Milo négyes duo mindenkinel jobb lett volna, sajnos ebbol sem jöttünk ki jol. Kyan sérülését már sokszor megbeszéltük, ot a szezon végén lehet és kell is majd értékelni, hogy bevált-e arra a szintre, amire hoztuk.

Vegul a védekezésunk: Oriasi butaság lenne egy emberre ezt kihegyezni, sokkal osszetettebb ez. Egyrészt palánk alatt nagyon gyenge formában vagyunk, másrészt hiányzik két meghatározó ember a csapatbol. 6 játékos pedig nem tud elit szinten támadni és védekezni, lehetetlen. Fiatalok meg Gasper szerint alkalmatlanok komolyabb szerepre, fogadjuk el a döntését, gondolom jobban tudja mint mi. Ha visszatér Evan és Benke itt óriási javulás lesz. Ugyanakkor nem szabad elmenni amellett a tény mellett sem, hogy sem Zoli, sem Anderson, sem Lake nem jó védő, de más okokból. Egyreszt Zoli egy elit befejezo, de védekezésben sokszor pihen ra támadásra, ami nem baj, tavaly is így volt, csak iden ez jobban kijon, mivel most mást Játszunk. Lake fizikailag tökéletes egy rim protector centerhez, de annyira képzetlen és buta, hogy esélye sincs. Neha van pár szep sapkája ugrásbol, de ennyi. Nem tud védekezni. Végül pedig Anderson, akinek esélye sincs jó vedonek lenni és erre egyszerű a magyarázat: Fizikailag nincsenek hozza adottságai. 180 cm magas, 80 kg, nem is igazán izmos, fizikailag nem egy bivalyeros Játékos. Próbálkozik vedekezni, én azt látom, hogy akar is, de ilyén fizikummal nem tudsz meg egy átlagos védő sem lenni ebben a sportban. De ezt gondolom tudtuk előre. A megoldás az, hogy ez a 3 játékos ne jatsszon együtt sok idot, mert kettő játékost meg el tudsz tenni, ha akarsz és Zoli azért jobban is tud vedekezni mint mondjuk Anderson, ha tamadasban kevesebb rajta a teheR, de a ket légiós ebben a szegmensben biztosan nem lesz elit. Ami Laketol óriási csalódás.

Szoval osszegezve: Hagyni kell a csapatot dolgozni, térjenek vissza a serultek és végre tudjunk gyakorolni. Ha ez meglesz és innentol minket elkerülnek a sérülések, bárhol bárkinek a teljes csapatát meg tudjuk verni, meghozza nem is kevéssel, ebben biztos vagyok. Addig is felépülni és gyakorolni!

Falco!