Törölt nick Creative Commons License 2021.03.09 -3 3 1372

Nem az a gond, hogy valaki eddig nem volt elégedett Andersonnal - hiszen pár napja én is tettem fel ezzel kapcsolatban pár kérdést Neked -, hanem az, hogy amikor jól játszik és ezt megemlíted, akkor már repülnek a mínuszok. Ez szerintem inkorrekt, mert akkor ők nem az írást értékelik, hanem emberre "vadásznak". Más megemlíti, hogy ez gyerekes dolog, erre őt is nyomják telibe.

A két új fiúról egy kicsit írnék.

Keller Ákos: Amikor már jöttek a hírek, hogy érkezhet nem volt igazán semmilyen érzés bennem egyik irányba sem. Tudtam, hogy ő már nem az, aki volt 5-6 éve Albában majd Szolnokban, de azért a neve mégis jól csengett. Amikor már biztos volt az érkezése, akkor ment a találgatás, hogy vajon ki távozik. Én sokáig kiálltam Lake mellett, de Searcy egyértelműen jobban teljesített, és sajnálom, hogy ő távozott. Ákos érkezésével egy dolgot biztosra vettünk, mégpedig azt, hogy a palánk alatt egyeduralkodó lesz védekezésben, és lepattanókban. Támadásban nem tudhattuk mit várhatunk tőle. Na most utóbbi sem fényes, de az még közel van ahhoz, amit talán sejtettünk, de a védekezés valami elképesztően gyenge, vagy kosarat kapunk vagy fault.  Vagy lehet ezt én látom ennyire csak negatívan? Én úgy érzem egyébként mintha fizikailag már nem az lenne, aki volt korábban. Vagy mégis mi változhatott nála? Vagy ilyen volt a játéka korábban is, csak én nem figyeltem meg alaposan? Mert ugye pont  a védekezés az a műfaj a kosárlabdában, ami a korral haladva is nagyobb eséllyel maradhat magasabb szinten a rutin - pl. helyezkedés - miatt, mint a támadójáték.  Jövő szezonra - persze nyilván pénzfüggő - Lake helyét kéne átvennie, kezdőnek pedig egy minőségi center kellene.

Boris Barac: Kivártam sokáig a véleményemmel róla, akkor is így volt ez , amikor 27 pontot dobott, mert tudtam az sem lenne reális, ha akkor ódákat zengenék. Most már jobban látom a játékát és a képességeit, ezért merek írni róla. Ő egy átlagos játékos, nem túl technikás, nem is tűnik keménynek, de azt gondolom, hogy erőcsatár cserének teljesen megfelelő lehet. Nem nagyon van a riválisoknak sem jobb cseréjük a kezdő négyesük mögött. 15 perces játékos lesz, ha Evan felépül, és az alatt hasznára lehet a csapatnak. Jövőre viszont ezen a poszton lehet pénzt spórolni, és Kovács Benedeket megtenni cserének. De akkor viszont szigorúan Bruinsma klasszis kell kezdőnek (bár csak maradna Evan), és biztonságból egy olyan bedobó légiós, aki tud felfelé is játszani.

-

Előzmény: falco Man (1365)