Elsőként Váradi Benedeknek gratulálnék, aki vélhetően karrier rekordot ért el a pontok és a VAL-t illetően is. Az utolsó két kosárral befejeződött támadásunknál is varázslatos passzokat adott Kellernek. Amit ma játszott az több, mint klasszis volt.
Jó volt újra győzelmet látni a csapat részéről, remélem ez jelent valamit a folytatásban is. A védekezésünket illetően majd akkor leszünk okosabbak, ha teljes csapattal fogunk játszani, bár úgy vélem nem csak az a gond, hogy most kevesebben vagyunk, de ez majd úgyis kiderül a következő meccseken.
Az viszont már tényleg beteges, hogy ha falco Man megdicséri Andersont (és ma joggal, 13 pont és 11 assziszt) akkor ugratok rá a mínuszokkal. Én eddig csak azt hittem, hogy páran kizárólag ötödik légióst követeltek volna, de Andersont nem cserélték volna le a teljesítménye miatt - ami nyilván nem volt extra eddig, de láthattuk, hogy van benne lehetőség -, de most már azt is el tudom képzelni, hogy vannak akiket zavar, hogy továbbra is nálunk játszik. Van itt olyan köztetek, aki a képembe meri mondani, hogy ő bizony a játéka miatt elzavarta volna? Úgy tegye valaki, hogy a két kezem már ökölbe van szorítva.