indulabusz Creative Commons License 2021.03.04 -1 5 1209

Előrevetítem, nem láttam a tegnapi meccset, de a vélemények alapján biztosan olyan szarok voltunk, amint írjátok.

Mindettől függetlenül én képesnek tartom erre a csapatot: nyerni Debrecenben, Kecskeméten, Körmenden, megverni a Sopront, majd megküzdeni a Szolnokkal Szolnokon az alapszakasz első helyéért. Utána mindössze a Körmendet kell még egyszer legyőzni, majd nyerni Fehérváron.

Igazi, bajnoki címvédőhöz és a bajnokság (egyik) legnagyobb esélyeséhez illő, szép feladat! Hajrá!

Most fog igazán kiderülni, mit tud Okorn és mit tud kezdeni a csapattal ebben a helyzetben.

Három dolog még: én egyértelműen Benedeket kezdetném irányítóban a bajnokság hátralevő részében, akkor nézett ki legjobban a csapat a válogatott szünet előtt, amikor a 4 válogatottunk és Bruinsma/Barac volt fent a pályán.

Másik, Anderson, ha már megtartottuk, szerintem ebben a csapatban, szerkezetben egy 15-20 perces csere.

Harmadik, hogy Kellert ne bántsuk, szerintem amióta itt van, maximálisan hozza a tőle elvártakat (szerintem többet is), tegnap nyilván neki is nagyon rossz meccse volt, de a tegnapi meccs előtt még a legtöbb vélemény arról szólt, hogy vele stabilizálódott a védekezésünk, összeálltunk stb. – ennyire ne legyünk végletesek, kell ő ide!

Ne ájuljunk el a Szolnoktól, ők most nagyon jól néznek ki, de rengeteg van még hátra és furcsa bajnokság meg lebonyolítás ide vagy oda, továbbra sem márciusban kell bajnokságot nyerni! Bízzunk Okornban, per pillanat mást nem tudunk tenni! A végén meg majd mérleget vonunk…