Törölt nick Creative Commons License 2021.03.04 0 1 1206

Én sem vagyok akkora Okorn fan, mint itt sokan. Bevallottan elküldtem volna a kupadöntő után, mert az ott akkor iszonyatosan el lett rontva, meccselve és látszott, hogy nincs összhangban a csapattal, aztán történt nála gyökeres változás viselkedésben, mindenben, kicsit talán el is engedte a csapatot és ez nagyon jól sült el, a tavalyi szezon meg szerintem zseniális volt, amíg le nem fújták, de ott is látszottak a bajnokságban a hibáink, de kiemelkedő volt a csapat akkor

Azt érzem nála, hogy a magyar bajnokságot ő is ahogy a jobb játékosaink lebecsüli, mintha nem készülnénk annyit az ellenfelekből és a csapat sem pörög annyira ezeken a meccseken, mint a BL-ben

A csapatban nagy erő van és én továbbra sem tartom tragédiának azt, hogy nem nyerjük meg az alapszakaszt, második hellyel tökéletesen ki leszek békülve, annál lejjebb  ne adjuk, mert 2 szériát hátrányból hozni még nekünk se lenne könnyű.

Mi most iszonyatos hátrányban vagyunk a többi csapathoz képest, akik kipihenten érkeztek erre a szakaszra, mi meg csapatedzés nélkül széthajtott válogatott játékosokkal vagyunk. Bízom benne, hogy ezt a részt is egy folyamatnak tekintjük és akkor leszünk topformában amikor kell a végén. Az biztos, hogy ha kupát és bajnokságot akarunk nyerni akkor nekünk csúcsformában 1 hónap múlva kell lennünk és azt fenn tartani még egy hónapig, mert az lehetetlen, hogy aki most toppon van (Szolnoknál ebben bízom és remélem, hogy nekik felfelé már nagyon nincs) az április közepén és május végén is ott lesz

Amúgy a mostani Szolnok kicsit olyan, mint amikor Kelley-Hollins féle brigád lett bajnok, valahogy annyira össze van állva náluk a csapatjáték és az egész, hogy sokkal több jön ki a csapatból, mint ami egyénileg benne van. 

Gasper esete nálam olyan, hogy ha idén duplázunk vagy bármit nyerünk, akkor a Falco történetének legjobb edzőjévé válik az eredményei által, ha viszont idén nullázunk, akkor nálam a dobogós helye is kérdéses...

Előzmény: hali79 (1205)