_Espada Creative Commons License 2021.03.03 0 1 1196

Én nem kritizálok, megtettem azt az utolsó vereségünknél, ahogy ugyanebben a stílusban nyomtuk. A véleményem nem változott.

Kellert sem értem,miért erőltettük, 5.légiós nincs, olyan szinten rossz a szerkezetünk,hogy fájdalom nézni, ha ennyit tesz egy légiós kiesése.

Anderson nem tud védekezni,de klasszis támadó.

Keller nem tud túlzottan támadni,de valamennyire tud védekezni.

Hoztunk egy játékost,vele mást játsszunk,mint az előző évben.

Majd hoztunk egy olyan játékost,akinek akkor van szerepe, ha olyan játékot játszunk,mint tavaly, a bő kerettel.

A két stratégia abszolút nem kompatibilis, és biztos vagyok benne,nem Gasper döntött Kellerről.

Rengeteg olyan nyilatkozata volt rajta kívül álló okokról,itt feje felett döntöttek, a politika, beleszólnak mindenbe. (M.M főleg)

Nem akartuk erősödjön az ellenfél,de közben újra fel kell építeni valamit,mert annyira átláthatatlanná avanzsálódott.

A probléma,hogy ennek a csapatnak nagyon nem megy ha jól védekező csapattal találja szemben magát.

Valamelyik nap olvastam, Paks második legjobb ebben a kategóriában. Nem hiába futottunk fejünk után Pakson is,ott is a végén lett meg. 

Ezért is nehéz a Szolnok ellen majd,még egy teljes kerettel is. 3 negyeden át az Albát is 50 pont alatt tartották.

Sok a probléma,és nagyon szenvedni fogunk ellenük, meddig jutunk, a jó ég tudja.