igazán szállíthatna vki vmi friss csámcsogós pletykát a második részről, ha jól tudom kemény 3 évet kell kihúznunk. Na ja, ha nálunk is bemutatják majd tavasszal, akkor csak 2,5. Pláne ha belegondolunk pont 2 év múlva fog megérkezni az Internetre az első trailer. Ja,ja 1,5 év múlva már egy csomó képet fogunk látni a díszletekről, no meg kiderül sajna a sztori nagy resze is. 1 év múlva ismerni fogjuk a teljes stáblistát is! 0,5 év múlva jelenik meg a film VHS-en USA-ban és már tudjuk ki játssza Anakint. (Meg sem említem, hogy a kritikusok 99 év múlva sem jönnek majd rá, hogy Qui-Gon nem "elfelejtett" eltűnni Lucas amnéziája miatt, de az is biztos, hogy engem sem fognak 99 év alatt meggyőzni (lehet, hogy hülye vagyok), hogy az egész film arra épül, hogy Lucas meggazdagodjon, a lényege, hogy engem behülyítsenek és megvegyem majd az össze DVD verziót meg a felújított Special Edition végtelen.1 surround-os holografikus verziót.)
Lényeg, hogy minden fél évben lesz mire várnunk, míg eljön a következő nagy mozizás (ezt nevezik önhülyítésnek :)!). Király!
Szerény véleményem szerint egyébként majd közös elhatározással kell nyitnunk egy EP2 fórumot MEG egy EP2-SPOILER (megfelelő magyarítással) fórumot, mert az kiderült (legalábbis számomra), hogy a történet előzetes ismerete nem igazán dobja meg a filmet.