lujza Creative Commons License 1999.10.13 0 0 556
Hello GEZA, :)

"Az SZDSZ nem a HGY pártja, ezt jól jelzi HP leváltása a frakcióvezető-helyettesi posztról."

Ezt nem ertem igazan. Ha a szadesz nem a HGY partja, akkor miert jelzeserteku, hogy nem HP a frakciovezeto-h. ? Egy demokratikus szervezet titkos szavazassal mast valasztott. Es akkor mi van ? Meg sosem hallottam volna, hogy mondjuk a reformatus egyhaz rosszallotta volna, hogy XY-t levaltanak akarmilyen posztrol......

" isten, haza, csalad " ez az FKGP jelszava.
Mitol katolikus ez ? Az lehet, hogy az FKGP kotodik a katolikusokhoz, de viszonzatlanul: ugy tunik a valasztasi eredmenyei alapjan. :)

A MIEP-et TGM a hetvegen reformatus partnak minositette.
Hat nem tudom. En meg TGM-rol azt kellett mondjam, hogy "igy mulik el a vilag dicsosege".
Nekem regebben jobb fejnek tunt, mint mostanaban. :( Miert lenne reformatus ? A ruhajuk sugallja, vagy egyeb oka volt erre, nem tudom, de nem hinnem.

aranyokrol : Na ez a 310 : 8, ez veletlenul eleg egzaktnak tekintheto. Aki az 1 %-t odairanyitja egy egyhazhoz, az azert jelez valamilyen kotodest.

Parlamenti aranyok: 1:383, irod. Valoban csak 1 ?
Peldaul Bartus irta Trombitas Zoltanrol is, hogy hites. Meg masokrol is hallottam rebesgetni..

Liberalizmusrol a Nietsch kiallitas ugyen:
Azt irod, hogy a liberalisok maganugynek tekintik a vilagnezeti kerdeseket. Ez igaz, csak itt nem errol volt szo.
Azt nem szoktak a liberalisok maganugynek tekinteni, ha vkit,vmely csoportot korlatoznak, megsertenek a vilagnezete miatt. Ilyen esetekben igenis hataroztottan fellepnek ellene. A Nietsch kiallitas kapcsan arrol tettek tanubizonysagot, hogy szelektalnak erosen a kulonbozo vilagnezetek kozott. Az igazi liberalis fellep olyan szemelyek/csoportok jogaiert is, akiket nem kedvel. Ha e tekintetben valogat, nem liberalis.