MrJones512 Creative Commons License 2021.02.28 0 0 12853

Sok lehetett a sütőpor. :)

Ha jól csinálod, kb. olyan centi vastagok lesznek. Ez még az élesztős palacsintákhoz szokott magyarnak ugyan vastagnak tűnik (a szódavizes hártyához képest meg pláne!), de így a jó!

 

Najó... feltekerni azt nemigen lehet (nem is igazán érdemes, mert senkinek sincs akkora szája), legfeljebb kettéhajtani. Én leginkább "tortának" szeretem: vagy pudingokkal és tejszínnel a tetején, vagy valamilyen pörivel/tejföllel és sajttal rá.

 

Egyre kell odafigyelni; ez a palacsinta SZÁRAZ! Tehát ha a tölteléke maga nem csúszós (nem puding/pörkölt, hanem kakaópor, dió, vagy ilyesmi), akkor olvasztott vajjal meg kell kenni a töltés előtt.

 

Egyébként nyugodtan terítsd be vele a serpenyőt: hamarabb vagy kész és kevesebbet is kell betölteni.

Meg hát ha a férfiembör meglátja, hogy kettővel tele a tányérja, oszt' elhiszi, hogy meg akarod etetni" :)

Előzmény: Törölt nick (12851)