Sok lehetett a sütőpor. :)
Ha jól csinálod, kb. olyan centi vastagok lesznek. Ez még az élesztős palacsintákhoz szokott magyarnak ugyan vastagnak tűnik (a szódavizes hártyához képest meg pláne!), de így a jó!
Najó... feltekerni azt nemigen lehet (nem is igazán érdemes, mert senkinek sincs akkora szája), legfeljebb kettéhajtani. Én leginkább "tortának" szeretem: vagy pudingokkal és tejszínnel a tetején, vagy valamilyen pörivel/tejföllel és sajttal rá.
Egyre kell odafigyelni; ez a palacsinta SZÁRAZ! Tehát ha a tölteléke maga nem csúszós (nem puding/pörkölt, hanem kakaópor, dió, vagy ilyesmi), akkor olvasztott vajjal meg kell kenni a töltés előtt.
Egyébként nyugodtan terítsd be vele a serpenyőt: hamarabb vagy kész és kevesebbet is kell betölteni.
Meg hát ha a férfiembör meglátja, hogy kettővel tele a tányérja, oszt' elhiszi, hogy meg akarod etetni" :)