Lesliev Creative Commons License 1999.10.13 0 0 500
Ruppy !
Teljesen egyetértek az általad leírt alapelvekkel. Magam sem ragaszkodom egy márkához sem, csak az elvekhez, és az "alacsony" árhoz (sajna muszály). A nyáron láttam egy OLMA-t, ami árban kellemes volt, de a tokja kétszínü volt, amivel nem tudtam megbarátkozni (nem volt azért ronda, lehet, hogy később sikerült volna), és hát a szerkezetéről nem sikerült megtudni semmit. Ha ETA, akkor kizárásos alapon 2824-2 lehetett (méret, kövek száma), de én nem vagyok szakember, az órás meg nem (tudott?) mondott róla semmit, így nem vettem meg. Azóta is sokat gondolkodom azon, hogy helyesen tettem-e , de nem voltam biztos a dologban, és nem akartam zsákbamacskát. Rákényszerültem egy kompromisszumra, vettem egy SEIKO-t, ami az automata szerkezeten kívül minden elvárásnak megfelel, és tetszik is , és mégis bennem van a tüske, hogy nem ez az IGAZI. Így továbbra is nézelődöm, keresgélek, gyüjtöm a pénzt, és reménykedek, hogy majd egyszer ...
Ezért mindenkinek azt tanácsolom, hogy ha órát akar venni, előre döntse el, hogy mi az elképzelése, és ehhez ragaszkodjon mindenáron, NE KÖSSÖN KOMPROMISSZUMOT magával (persze ésszerü határok között), mert később állandóan bánni fogja, de legalábbis nem lesz megnyugodva.
Más. Ha valaki a többször emlegetett órabörzékről tud valami infot, az írjon please! (helyszín, időpont) Köszi.
Lesliev
Előzmény: Ruppy (499)