Kedves Kimi!
A 89 elott megfigyeles teny, errol mar napvilagra kerult egy csomo dokumentum. Az NS telefonjaban az addot modellnek nem a szerves reszekent megjelno tikosszolgalati eszkozben mi a paranoia?
A feljelentesrol annyit, hogy eppen ezert erdeklodtem a titkosszolgalati megfigyeles torvenyi felteteleirol. Persze nem azert mert en akarok feljelentest tenni, hanem mert szerintem kellene.
Valovan csak 94 ota vagyok hitgyulis, es? Amikor azt mondtam, hogy minket, a hitgyulire - mint a kozossegre amiben tartozom - gondoltam, es nem konkretan sajat magamra. Altalaban az emberek ilyen ertelemben hasznaljak ezt a szot.
A hadonaszasrol meg annyit, hogy most ezt nem olyan ertelemben hasznalod, mint annak idejen en veled kapcsolatban. Ott arrol volt szo, hogy felrebeszeltel, teljesen masrol kezdtel el vitatkozni, mint amirol szo volt.
Az uldoztetes valoban osszetart kedves Kimi, a minket gyulolok celjainak ellentetesen. Ezt nem mi gerjesztjuk, es nem mi krealjuk magunkbnak azt az eleterzest sem ami egy uldozotte, hanem tobbek kozott az olyan szuntelenul gyulolkodo elvakult emberek mint te.
Udv
Andras