Annyi, hogy én az ilyeneket nem tejföllel, hanem natúr joghurttal szoktam készíteni.
Amit még különösen imádok, de ez beletelik kis időbe, mert kell hozzá egy rahedli palacsinta:
1. készítsünk egy rahedli sós palacsintát, de vastagabbra
2. keverjünk össze túrót juhtúróval
3. só, bors, miegymás (én mondjuk nem sóznám meg a juhtúrót még egyszer)
4. szeljünk bele újhagymát (ha nincs, vörös- vagy lilahagymát
5. aki akar: füstölt tarját is szelhet
6. reszeljünk le egy csomó füstölt sajtot
7. és kezdjük rétegezni egy tepsibe:
palacsinta
túrós trutymi
reszelt sajt
palacsinta
túrós trutymi
stb.
A tetejét kenjük meg tejföllel (én: joghurt), szórjuk meg istenesen reszelt sajttal, és mehet be pirulásig a sütőbe. Tortaként lehet szeletelni.
Ez egy olyan étel, amiről nem tudod eldönteni, melegen vagy hidegen istenibb.