Seeben Creative Commons License 2021.02.20 0 0 38265

Semmi ilyesmit nem tapasztalok, a kazán nem tilt, nem tudom mi tiltaná, szinte szárnyal, eleinte félelmetes volt a hangja, de már tudom, hogy ez az ő hangja/az ereje. A kémény patika, a csővezés káosz, megpróbálom lerajzolni. 

Tény, vannak dolgok amikhez nem értek avagy buta vagyok de nem hülye. Akkor amikor felkértük a "szakit" kazán cserére nem tudtam/gondoltam, hogy nekem is ki kéne járnom a sulit.

Számomra ez itt már nem a pénzről hanem elvekről szól. 

Megkerestem az Atmost avagy a Super Csapatot mert kezdetben én nem értettem a szaki meg nem tudta mi hogy s miért. 

A kezdeti stilus Zsófi úrtól nem igazán tetszett aztán egy röpke órányi telefon beszélgetés után elengedtük egymást. A hiper super cseh csodában nem lehet ám csak akármivel tüzelni, de a YouTube videóban a legjobb anyag a fenyő 🤔.

Gyárilag kemény fára van be állítva, és a fa az fa, mindegy milyen formában van égni fog ha meggyújtjuk, és igen hulladék fával fűtök és működik csak tudni kell, hogy pakoljuk be.

Tavasszal szét szedem az egészet, az itt töltött több órányi olvasgatás, tanácsok, rajzok, szerelvények, ismeretében megépítem. Voltak számomra fura dolgok amik miatt kérdezgetek mint ahogy most is. 

Előzmény: tiszuka69 (38264)