Kham Creative Commons License 1999.10.11 0 0 99
Hát elöször is, nem kell klikkelgetni mint a hülye, hanem szépen minden kijelölt csapathoz hozzá lehet rendelni a Ctrl+valamelyik számbillentyut, ezután az alt+számra a képernyo közepére ugrik, a számbillentyure pedig a kijelölt csapatnak adsz parancsot. (vagyis nem kell odascrollozni négyzetet húzni, ráklikkelni a célra). Másodszor nemjuteszembe melyik billentyure az utolsó rádiózó egység/épület beugrik a képernyo közepére. Harmadszor a megyünk és lelonek kezdetu problémádat, a waypointozás megoldja. Persze mindezekhez a dolgokhoz el kell olvasni a füzetet, vagy legalább a billenytukiosztást.

Negyedszer. A Starcraft nekem is sokkal jobban tetszik, (bár én ugyan többtucatnyi skirmish játék után sem vettem észre azt a kurva jó AI-t, egyikben sem), de SzvSz már továbbjuthatna azon ez a topic, hogy akiszerintjobbaStarcraft, az húzzon egy strigulát. Foleg ha úgy fikázod, láthatóan, hogy nem is ismered rendesen, csak neki álltál küldeni, oszt ez a hüjje játék meg nem írja ki minden pálya elején, hogy a Space-ra a utolsó rádiozó egységre ugrik stb..

Előzmény: marcellus (98)