Nekem egyébként az feltűnik, hogy a szurkolók régen mennyire magabiztosabbak voltak a csapatunkkal illetően. Bár én óvatos típus vagyok, és nagyon erősnek tartom a Szolnokot (és még az Alba vagy akár más csapat is összeállhat komolyabb minőségben a végére), de azért nem tartom őket legyőzhetetlennek idegenben, alapszakaszban vagy akár a rájátszásban sem (akár nézőkkel együtt is). Ráadásul egyelőre még mi vezetjük a tabellát.
Én értem azt, hogy sokan úgy gondolkodnak, hogy 8-10 M új kiadás bebiztosíthatná , hogy a magas költségvetés ne menjen kárba. Ennek ellenére az meg mégsem jó irány- ami egyébként a társadalmat illetően is tapasztalható- hogy amikor a másik vesz valamit (most éppen a Szolnok egy új légióst), akkor úgy érezzük, hogy mi kevesebbek vagyunk, és nekünk is az kell, mint a másiknak (szomszédnak, barátnak stb.). Ebből erednek a túlköltekezések. A várost szánt erre a csapatra egy bizonyos összeget, attól mert idény közben egy másik csapat a saját tervezett költségvetéséhez tud még plusz pénzt produkálni az nem jelenti azt, hogy akkor nekünk is utánuk kellene "rohannunk". Én is örülnék ötödik légiósnak (sokkal inkább, mint Anderson helyett egy új légiósnak), és még van három nap erre (nem kizárt szerintem), de ha nem érkezik, akkor azt is fogadjuk már el. Valóban lehetne jobb a kommunikáció, de továbbra sem az ötödik légióssal kapcsolatban (csak azért mert más csapat igazolt, mégis miért kellene lereagálni más csapatoknál bekövetkezett változásokat?), hanem Andersont illetően. Viszont, ahogy írtam én ezzel kapcsolatban is türelmes vagyok. Eddig nagyon el voltunk kényeztetve a klub kommunikációját illetően, most fogadjuk el, hogy ez nem véletlenül történik, még ha valóban nagyon furcsa és nem megszokott jelenség.